A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Hírek

Babaváró kölcsön 2024 - részletek

Babaváró kölcsön 2024 - részletek

A babaváró kölcsön személyi hitelként funkcionál, szabad felhasználású, bármire elkölthető (akár hitelkiváltásra is). Nem kell vele elszámolni sem a kincstár, sem a hitelező bank felé.

Megéri hitelt felvenni?

Megéri hitelt felvenni?

Ha elkerülhetetlen, hogy egy jelzáloghitelt beszivárogjon az életedbe, és megfelelsz a feltételeknek, szeretnélek megnyugtatni, hogy még mindig megérheti felvenni. Tudom, most legszívesebben tovább kattintanál, de ne tedd! Megéri az a két perc tovább olvasás!

Befektetőként is nyugodtan szeretnél aludni?

Befektetőként is nyugodtan szeretnél aludni?

Egy befektetést akkor tekinthetsz biztonságosnak, ha vele kapcsolatban alapvető kockázatok nem merülnek fel. Hogy mik ezek?

Már nem olyan vonzó a szuperállampapír?

Már nem olyan vonzó a szuperállampapír?

Az MNB elnöke tett néhány nyilatkozatot, s a szuperállampapír rögtön elvesztette vonzerejét. Nagy kérdés, hogy ezek után mibe tegyük a megtakarításainkat?

Folyamatosan romlik a forint!

Folyamatosan romlik a forint!

Minket már nem a COVID-19 hatása kellene hogy foglalkoztasson, hanem hogy a pénzünk vásárló értéke akár 3 év alatt 40%-kal is csökkenhet! De mi a megoldás?

Egyösszegű befektetés

Egyösszegű befektetés

Ezt a befektetési formát akkor érdemes választani, amikor egy-egy cél elérésére nagyobb összeg áll rendelkezésre,(min. 600 000 Ft) vagy már csak egy kevés hiányzik a cél eléréséhez. Ezek a célok lehetnek rövid, de akár hosszútávúak is.

Befektetési program

Befektetési program

Ezt a befektetési formát választhatjuk akkor, ha a vagyonépítéshez, vagyongyarapításhoz nem áll rendelkezésre elegendő pénztömeg, s a rendszeres befizetésekkel egy viszonylag távolabbi cél megvalósításához szeretnénk a megfelelő fedezetet megteremteni. A javasolt befektetési időtáv: 7 évtől indul.

Otthonteremtési kölcsön

Otthonteremtési kölcsön

Kormánydöntés született arról, hogy a kétgyermekesek is megkapják a 10 millió forintos, kedvezményes kölcsönt. Az államilag támogatott kölcsön kamata 3%.

Falusi CSOK

Falusi CSOK

Falusi CSOK igénybevételére meglévő gyermekeik után házastársak, élettársak és egyedülálló személyek – életkortól függetlenül – egyaránt jogosultak lehetnek.

Gazdálkodj okosan

Gazdálkodj okosan

A pénz kezelését illetően nagyon kevés tudással rendelkezünk, mert sosem tanították.Az információ hiánya mindannyiunk számára nagyon kellemetlen probléma. Mindannyian rosszul érezzük magunkat, amikor úgy érezzük, hogy ki vagyunk rekesztve, mert nem tudunk hozzászólni egy beszélgetéshez.

Pénzügyeink

Pénzügyeink

Ezen az oldalon olyan pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozunk, amik kivételes értéket képviselnek és Magyarországon jelenleg nincs hasonló a piacon. A cél, hogy olyan témákat érintsen, ami sokak élethelyzetére hatással lehet, viszont nem nagyon beszélnek róla a médiában.

Befektetések

Befektetések

A terveinkhez a legtöbb esetben a szimpla megtakarításaink elégtelenek, nem biztosítanak elég forrást számunkra. Tehát a pénzünket dolgoztatni kell, hogy értéket, további értéket teremthessünk. Ezt a célt szolgálják a befektetések.

Biztonság

Biztonság

Elsődleges szempont kell hogy legyen a biztonság! A befektetéseink kockázatát jól átgondolt befektetési technikákkal minimalizálni lehet, ehhez pedig minél szélesebb összetételű befektetési portfóliót szükséges összeállítani.

Gazdasági recesszió

Gazdasági recesszió

Egyre több jel mutat egy gazdasági recesszió felé, amely előbb vagy utóbb Magyarországot is elérheti. A háztartások ugyanakkor úsznak a hitelekben. Összegyűjtöttük, hogy milyen védekező lépéseket tehetünk, ha tartunk attól, hogy a következő válság során nem fogjuk tudni fizetni a törlesztőnket.

Megtakarítás: tudatos tervezés

Megtakarítás: tudatos tervezés

Egyáltalán nem mindegy, mennyit takarítunk meg és azt milyen célokra különítjük el. A sikeres élethez elsősorban, tudatosság, tervszerűség, hit, kitartás kell. Ehhez tudjuk igazítani a megtakarításainkat, mert ez szolgálja azt, hogy az életünk a tervnek megfelelően alakuljon.