A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Egyösszegű befektetés

Ezt a befektetési formát akkor érdemes választani, amikor egy-egy cél elérésére nagyobb összeg áll rendelkezésre, (min. 600 000 Ft) vagy már csak egy kevés hiányzik a cél eléréséhez. Ezek a célok lehetnek rövid, de akár hosszútávúak is. A megfelelő befektetés kiválasztásánál vegye figyelembe a következőket:

  •  Ön mennyire tájékozott a befektetéseket illetően? Ha rendelkezik megfelelő ismeretekkel, dönthet úgy, hogy saját maga bonyolítja a tranzakcióit;
  • Ha nem rendelkezik megfelelő pénzügyi ismeretekkel, nem látja át a gazdasági, pénzügyi folyamatokat, érdemes megtakarítását olyan alapkezelőre bízni, amely régóta jelen van, eredményesen teljesít a befektetési piacon, továbbá a szakma elismerését is kivívta. Működését EU-s és magyar felügyeleti engedélyekkel, befektető védelem mellett végzi. A vállalkozás tevékenysége átlátható, vezetését is elismert szakemberek alkotják. Az egyes befektetési csomagok úgy kerültek összeállításra, hogy azok megfelelően reagálhassanak a piac változásaira, s a befektetési csomagok között legyen átjárhatóság. A cég rendelkezzen megfelelő tanácsadói háttérrel. Ilyen megbízható cégeket képviselek én is.

Ezt követően:

  • ha tud olyan tartalékot képezni, amelyre lehet, hogy rövid időn belül szükség lesz, de legalább egy évre nélkülözni tudja, akkor rövidtávú befektetéseket eszközöljön. Amennyiben a lejáratkor nem akarja még felhasználni, akár hozamokkal együtt ismét befektetheti. Ha érdekli egy egyösszegű, fedezettel biztosított, garantált hozamú befektetés, kattintson ide!
  • ha hasonlóan magas összeg áll rendelkezésére, de céljait hosszabb távon szeretné megvalósítani, esetleg egy befektetéssel több élethelyzetet is megfinanszírozna, akkor megfelelő választás egy olyan egyösszegű, hosszútávú befektetés, ahol a hozamok egy részéhez még a futamidő során hozzá juthat, s a lejáratot követően a befektetés egészét vagy egy részét járadék-szolgáltatásra használhatja fel.

"A pénz jó szolgáló, de zsarnok úr. Ha a pénzed nem a szolgád, akkor az urad lesz."

Ismeretlen szerző

Amennyiben érdekli egy olyan egyösszegű, alacsony kockázattal bíró befektetés, amely több forrásból is hozamot termel, bónusz és járadék lehetőségét is magában hordozza,

kattintson ide!

Ha nem áll rendelkezésére egyösszegben nagyobb pénztömeg, de rendszeres havi befizetéseket tud vállalni és hosszútávon gondolkodik a megtakarításról,

kattintson ide!

Azt gondolom, egyetlen befektetésünk során sem szabad figyelmen kívül hagyni az előre nem látható olyan élethelyzeteket, amelyek meghiúsíthatják a befektetésünk sikerét. Ezért javasolt a befektetés értékéhez igazított biztosítási védelem megteremtése is. Ebben is tudok segíteni.

Kattintson ide!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talál az oldalamon!