A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Babavárót-okosan

Mi jut eszedbe, ha a Babaváró hitelre gondolsz?

3 gyerek, 9 év GYES, nagyobb kocsi? De mi van, ha az Te elképzelésében nem a nagycsalád jelenik meg elsőként? Hanem mondjuk csak 1 gyerek, vagy Urambocsá’ egy se. Vagy nagycsaládban gondolkodsz, de lehet, hogy az első után meggondolod magad?

Meggondolhatjuk magunkat a gyermekvállalással kapcsolatban?

A Babaváró hitel alapvetően a gyermekvállalást hivatott segíteni, a konstrukció akkor a legkedvezőbb, ha baba születik. Mégis lehet olyan élethelyzet, amikor a Babavárót akkor is megéri igényelni, ha egyenlőre nem is tervezünk gyermeket. A Babavárót viszont csak 2022. december végéig lehet igényelni. 

Sokan csak akkor tudnak lakást vásárolni, ha hitelt vesznek fel.

A Babaváró erre a célra tökéletesen alkalmas, hiszen szabad felhasználású, és ingatlan fedezet nélküli hitel. Ráadásul a felvett összeg 80-100 %-a önerőnek minősül. Ezért a Babaváró mellé további lakáscélú hitel és CSOK is felvehető. Ez azoknak kedvező, akik sokat keresnek, de kevés a megtakarításuk. Ilyen feltételekkel nem lehet hitelt kapni ingatlanfedezet nélkül. Az első 5 évben nem kell kamatot, csak tőkét és kezességvállalási díjat fizetni.  

A Babavárót kedvezmények nélkül is megéri felvenni, mert személyi hitel ilyen összegben, ilyen hosszú futamidővel nem érhető el. Bár fájó pont, hogy 10 millió forintra több mint 8,46 millió forint kamatot kell visszafizetni.

Arra az esetre ha nem tudod kihasználni, vagy elveszíted a kedvezményeket, kidolgoztuk a Sorsfordító programot. Ez egy kivételes lehetőség a fiatal családok számára, amivel olyan anyagi pluszhoz jutnak, amivel kiküszöbölhetik a Babaváró kölcsön összes kellemetlenségét, és könnyebben indíthatják a családalapítás nem éppen zökkenőmentes folyamatát. 

Babavárót- okosan!

Nézzük azokat az érveket, amik a Sorfordító programunkat jellemzik:

  • A Babaváró hitel futamideje 20 év. Nálunk ez 10-13 év.
  • Ha öt éven belül nem teljesül a gyermekvállalás, vagy bármilyen oknál fogva elveszítitek jogosultságotokat a kedvezményekre, saját pénzből, egy összegben kell visszafizetni közel két millió forintot. Nálunk ez 0 forint.
  • A futamidő (20 év) végéig 10 millió forint felvett hitelre több mint 18,46 millió forintot fizetsz vissza. Nálunk ez közelítőleg megegyezik a felvett hitel összegével vagy ennél jóval alacsonyabb.
  • A bank abban érdekelt, hogy 20 éven át az adósa legyél. Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy 7-10 évvel előbb ismét pénzügyileg szabadok legyetek, illetve abban, hogy maximum a felvett hitelt (tőkét) fizessétek vissza saját pénzből a bank felé.

Tehát úgy, hogy nem vagytok jogosultak a Babaváró hitel nyújtotta kedvezményekre, nálunk olyan kedvezményeket érhettek el, mintha  1-2 gyermek születne. Ráadásul 20 év helyett 10-13 év alatt.

Egy 45 perces díjmentes konzultáció keretében megmutatom hogyan érhető el a pénzügyi szabadság akár az állami támogatások nélkül is, és mindezt kockázatmentesen. 

Kiknek ajánlom ezt a lehetőséget?

Azoknak, akik

  1. terveznek gyermeket, de nem biztosak benne, hogy sikerül
  2. az alapkritériumoknak megfelelnek, de egyáltalán nem szeretnének gyermeket
  3. kevés információval rendelkeznek a Babaváró hitelről
  4. hallottak már róla, de nem ismerik a pontos, hivatalos részleteket és feltételeket
  5. akiknek jól jönne max.10 millió millió forint azonnal felhasználható és bármire elkölthető összeg
  6. hajlandók 45 percet szánni arra, hogy megváltoztassák az életüket

A Szeretném tudni a részleteket gomra kattintva írd az üzenet mezőbe, hogy "Babavárót-okosan"

Szeretném tudni a részleteket

A Sorsfordító programról itt olvashatsz.

Ha kívácsi vagy a bankok különböző ajánlataira, kalkulálj itt!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!

Kövessd Facebook oldalunkat is itt!