A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Rólam

Képesítéseim, szakmai tapasztalataim

Pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Több mint 10 éve foglalkozom pénzügyi termékek és szolgáltatások értékesítésével. A munkavégzéshez szükséges MNB regisztráció és az egyes termékek értékesítéséhez köthető szakmai jogosítványok rendelkezésre állnak, s az MNB honlapjáról hozzáférhetők. Ennyi szakmai és élettapasztalattal a hátam mögött megtanultam, hogy a pénzügyek terén a leghatékonyabb azokat komplexen, ok-okozati összefüggésekben kezelni. Jó döntéseket csak több lehetőség megismerésével hozhatunk. A már megkeresett pénzzel pedig csak felelősséggel szabad bánni. A pénzügyek sok embernek szürke zóna az életében, de ahol mások tanácstalanok, én ott érzem elememben magam, mert tudom, hogy az esetek többségében segíthetek, közreműködhetek a megoldásban.

Miért velem?

A dolog egyszerű! Mert szeretném a lehetőségeidből az általam ismert legjobb megoldásokat kihozni. Miután megismertem az igényeidet és a lehetőségeidet, nálam első a tervezés… együtt haladva a jó pénzügyi döntés
felé. Ez az én erősségem: átlátni, megtervezni, kiszámolni, megmutatni az utat, és segíteni azon végig menni. Persze úgy, hogy ne kelljen arra gondolnod, hogy –„Houston, van egy kis gond,…”

Miért tudom ezt így tenni?

  • Mert a meghatározó magyar kereskedelmi bankokkal naprakész a kapcsolatom. Olyan informatikai rendszerek állnak rendelkezésemre, ahol egy helyen láthatod a legfrissebb ajánlataikat;
  • Nagy múltú, az európai pénzügyi jogrend és kultúra alatt működő pénzügyi vállalkozásokkal működöm együtt. Ők a piac stabil és elismert szereplői. Túl vannak a túlélésért folytatott harcon, és a szakma gyermekbetegségein. Szakmaiságuk elismert, és Magyarországon is elérhetővé tették szolgáltatásaikat. Ezekkel a vállalkozásokkal az inflációt nem követed, hanem elébe mész. Nem mindegy!
  • Hasonló a helyzet biztosítási téren is. Az összes biztosító ajánlatából tudsz válogatni és választani, ha megkeresel. A vagyonodat (befektetésedet, vagyontárgyaidat, a lakásodat…), a hiteledet és akár az életedet is úgy tudom biztosítani, hogy valóban a Te igényeidre találjuk meg a megfelelő szolgáltatást.

Láthatod: bármilyen pénzügyi elakadás esetén jó eséllyel találok megoldást a problémádra.

Hogyan dolgozom?

A hangsúly és a prioritás a Te pénzügyi problémád megoldása, pénzügyi előny és az idő. A legelső egyszerű lépés: vedd fel velem a kapcsolatot itt: https://okospenz.eu/kapcsolat vagy a lap alján! Nem döntök helyetted, de sokat segítek a jó döntés meghozatalában! Felmérek, mérlegelek, majd több javaslatot teszek a megoldásra. Kimutatom a költségeket, és hogy mennyi pénzt és időt takarítasz meg, ha velem működsz együtt. Ha döntöttél, akkor azt terv szerint végig kell csinálnod! Én ott leszek, hogy bármikor segíthessek, mert a világ változik. Ennyi. Ezért nem kérek pénzt, mert én attól a cégtől kapom a sikerdíjamat, amelyiknek a termékét
vagy szolgáltatását választod, ahová a pénzedet viszed, befekteted, vagy ahonnan hitelt veszel fel. Akkor végzem jól a munkámat, ha Te elégedett vagy, és valóban megtapasztalod, hogy velem valóban több pénzt és időt takarítasz meg, mint általában máshol. Ez egy win-win üzlet, ezt szeretem, így jó élni. Viszont tudnod kell, hogy lépésről-lépésre, évről- évre tartanod kell magadat a tervhez és azt következetesen végig kell vinni. Akkor éred el a célodat. Ez a sikered kulcsa, ebben segítek Neked!
Jelentkezz itt:  Díjmentes konzultációt kérek

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!

Kövesd Facebook oldalunkat is itt!