A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Rólam

Képesítéseim, szakmai tapasztalataim

Pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Több mint 10 éve foglalkozom pénzügyi termékek és szolgáltatások értékesítésével. A munkavégzéshez szükséges MNB regisztráció és az egyes termékek értékesítéséhez köthető szakmai jogosítványok rendelkezésre állnak, s az MNB honlapjáról hozzáférhetők. Az évek során megtanultam, hogy a pénzügyek terén a leghatékonyabb azokat komplexen, ok-okozati összefüggésekben kezelni. Jó döntéseket csak több lehetőség megismerésével hozhatunk. A már megkeresett pénzzel pedig csak felelősséggel szabad bánni. A pénzügyek sok ember életében szürke zóna, de ahol mások tanácstalanok, én ott elememben  érzem magam. Tudom, hogy az esetek többségében segíthetek Neked, méghozzá a legjobb lehetőség megtalálásában és kidolgozásában.

Miért velem?

A dolog egyszerű! Mert a lehetőségeid és igényeid alapján az általam ismert legjobb megoldásokat tudom Neked ajánlani. Nálam első a tervezés… együtt haladva a jó pénzügyi döntés felé. Átlátni, megtervezni, kiszámolni, megmutatni az utat, és segíteni azon végig menni... Ez az én erősségem. Persze úgy, hogy ne kelljen arra gondolnod,...  –„Houston, van egy kis gond,…”

Miért tudom ezt így tenni?

  • Hitelezés terén a Money.hu szerződött partnereként az egyik legelismertebb pénzügyi közvetítő vállalkozással működöm együtt, és képviselem ügyfeleinket. Bankfüggetlen vállalkozásként a meghatározó magyar kereskedelmi bankokkal naprakész kapcsolatrendszerrel bírunk. Olyan informatikai rendszerek támogatják a munkámat, ahol egy helyen találhatod a pénzintézetek legfrissebb ajánlatait, s olyan kedvezményeket zsebelhetsz be, amelyeket utcáról betérve egyetlen bank sem kínál Neked;
  • Befektetések terén nagy múltú, az európai pénzügyi jogrend és kultúra alatt működő pénzügyi vállalkozásokkal működöm együtt. Ők a piac stabil és elismert szereplői. Túl vannak a túlélésért folytatott harcon, és a szakma gyermekbetegségein. Szakmaiságuk elismert, Magyarországon is elérhetővé tették szolgáltatásaikat. Ezekkel a vállalkozásokkal az inflációt nem követed, hanem elébe mész. Nem mindegy!
  • Hasonló a helyzet biztosítási téren is. Az összes biztosító ajánlatából tudsz válogatni és választani, ha megkeresel. A vagyonodat (befektetésedet, vagyontárgyaidat, a lakásodat…), a hiteledet és akár az életedet is úgy tudom biztosítani, hogy valóban a Te igényeidre találjuk meg a megfelelő szolgáltatást.

Láthatod: bármilyen pénzügyi elakadás esetén jó eséllyel találok megoldást a problémádra.

Hogyan dolgozom?

A hangsúly és a prioritás a Te pénzügyi problémád megoldása, pénzügyi előnyöd és az idő. A legelső egyszerű lépés: vedd fel velem a kapcsolatot itt: https://okospenz.eu/kapcsolat vagy a lap alján! Nem döntök helyetted, de sokat segítek a jó döntés meghozatalában! Felmérek, mérlegelek, majd több javaslatot teszek a megoldásra. Kimutatom a költségeket, és hogy mennyi pénzt és időt takarítasz meg, ha velem működsz együtt. Ha döntöttél, akkor azt terv szerint végig kell csinálnod! Én ott leszek, hogy bármikor segíthessek, mert a világ változik... nagyon és gyorsan. Ennyi.
Ezért nem kérek pénzt, mert én attól a cégtől kapom a sikerdíjamat, amelyiknek a termékét vagy szolgáltatását választod, ahová a pénzedet viszed, befekteted, vagy ahonnan hitelt veszel fel.
Akkor végzem jól a munkámat, ha Te elégedett vagy, és valóban megtapasztalod, hogy velem valóban több pénzt és időt takarítasz meg, mint általában máshol.
Ez egy win-win üzlet, ezt szeretem, így jó élni. Viszont tudnod kell, hogy lépésről-lépésre, évről- évre tartanod kell magadat a tervhez és azt következetesen végig kell vinni. Akkor éred el a célodat. Ez a sikered kulcsa, ebben segítek Neked!

Jelentkezz itt:  Díjmentes konzultációt kérek

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!

Kövesd Facebook oldalunkat is itt!