A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Nyugdíjprogram

Minimálbéres, KATA-s egyéni vállalkozó vagy? Már csak öt, tíz éved van a nyugdíjig, de még nem tettél félre ezekre az évekre? Kérlek, olvasd el ezt a bejegyzést!

Ha a fenti kérdések bármelyikére "igen" a válaszod, reálisan nagy veszélyben van a jövőd!

Ha pár éved van a nyugdíjba vonulásodig, akkor az első nyugdíjszelvényed mindössze 95-110 ezer Forintról fog szólni.
Ha eddig nem tettél félre erre a célra, és még mindig nincsenek pénzügyi tartalékaid, nem sok jóra számíthatsz.
Mire lesz elég ez a pénz?
Egy havi „kajapénz", a rezsi és a gyógyszerek együtt...
Tehát akár önálló tételként is lenullázhatják a kasszádat. Együtt pedig már ki sem tudod fizetni. A többit miből akarod megvásárolni, ha eddig még nem tettél félre, vagy csak nagyon keveset?

A nyugdíjas évek a megérdemelt pihenés évei, én már csak tudom. Jól esik a megszokott életszínvonalon élni. De ha nincs az állami nyugdíjon felül elég pénzed, nehéz évek várhatnak Rád, hacsak nem segítenek a gyerekek vagy egy gazdagabb rokon.

Ha eddig nem vetted igénybe, vagy csak pár éve használod, a Nyugdíjcélú megtakarítások 20 %-os adójóváírása sem segít, hiszen a biztosítók az első két-három évben akkora költségelvonásal dolgoznak, hogy még ez a támogatás sem elegendő a befektetésed vásárlóerejének megőrzéséhez. A pénzromlást meghaladó hozamokról pedig nem annyira álmodhatsz egy ilyen inflációs környezetben.

Számolnod kell azzal, hogy már az állami egészségügy sem a régi. Az egyre növekvő egészségügyi problémákat is saját pénzből kell majd finanszírozni.

Nagy lesz a pénzügyi rés. A kitöltésére nem sok az esély, viszont létezik olyan megoldás (mert megoldás mindenre van), amely jó eséllyel segít a probléma  enyhítésében,

  • mert rugalmas,
  • ha szükséges évente hozzáférhetsz a pénzedhez vagy annak egy részéhez,
  • továbbá az inflációnál is magasabb hozamokat biztosít számodra.

Így reagálni tudsz az esetlegesen nyugdíj előtti állásvesztés, egészségügyi problémák esetén fellépő egzisztenciális visszaesésre.

Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik pedig megelőzik őket.

Albert Einstein

Nyugdíjprogramunk megismeréséhez egy díjmentes konzultációt biztosítok, ami mellé érthetőségi garancia is társul. Tehát gazdasági szakkifejezések helyett hétköznapi, közérthető módon segítek.

Mint már tudod, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem a családi vagyonteremtés szakértőjeként. Bankoktól függetlenül működöm, így számomra a központban az ügyfél igényei vannak. A Nyugdíjprogram pontosan a Te élethelyzetedre tud megoldást nyújtani, úgy, hogy az számodra ne járjon többletköltséggel.

A részletekről a lehetőségeid ismeretében személyesen tájékoztatlak.

Jelentkezz itt

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod mindazt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!

Ha tetszett, olvasd el az 50+ korosztály számára készült írásomat is!

Látogass el Facebook oldalunkra is!