A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Nyugdíjprogram

Ön is aggódik, hogy miből fog megélni ha nyugdíjba megy? 5-12 éven belül eléri a nyugdíjkorhatárt és eddig nem vagy csak keveset tett félre? Minimálbérre van bejelentve, KATA-s vagy egyéni vállalkozó?

Aki ezidáig bármilyen oknál fogva nem tett félre elegendő pénzt, nagyot veszíthet nyugdíjba vonulásának napjával! A nyugdíjazást követően a jövedelmük egy csapásra 30-40 %-ot lecsökken. Ez egy havi nettó 220.000 Forintot kereső ember esetében 66.000-88.000 forint minuszt is jelenthet. Ekkora összeg több helyen egy havi „kajapénznek" megfelelő összeg, vagy egy 10 millió forintos hitel havi törlesztője. Valljuk meg őszintén ebben az esetben már az Önkéntes Nyugdíjpénztár 20 %-os adójóváírása sem segíthet, hiszen a biztosítók az első két-három évben akkora költségelvonásal dolgoznak, hogy még egy ilyen erős támogatás sem elegendő ahhoz, hogy befektetésük megőrizze akárcsak a vásárlóerejét is. A pénzromlást meghaladó hozamokról pedig nem is álmodhatnak.

Ráadásul ez a két év megmutatta azt is, hogy az állami egészségügy már nagyon nem a régi. Tehát az egyre növekvő egészségügyi problémákat is saját pénzből kell majd finanszírozni.

A hiányzó rés kitöltésére nem sok az esély, viszont létezik olyan megoldás (mert megoldás mindenre van) ami lehetőséget biztosít a hiányosságok enyhítésére,

  • mert rugalmas,
  • mert ha szükséges évente hozzáférhet a pénzéhez,
  • továbbá az inflációnál is magasabb hozamokat biztosít Önnek.

Így reagálni tud az esetlegesen nyugdíj előtt keletkező gondokra, s a többi pénze magasabb hozamot érhet el, mint az infláció.

Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik pedig megelőzik őket.

Albert Einstein

A Nyugdíjprogram megismeréséhez egy díjmentes konzultációt biztosítok, ami mellé érthetőségi garancia társul. Ez azt jelenti, hogy gazdasági szakkifejezések helyett hétköznapi, mindenki számára közérthető módon segítek.

Sike Attila vagyok, az OkosPénz oldal megálmodója. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem a családi vagyonteremtés szakértőjeként. Bankoktól függetlenül működöm, így számomra a központban az ügyfél igényei vannak. Tapasztalatom szerint a magyar családok számára egyéni pénzügyi terv nagyon ritkán készül.Azonban a Nyugdíjprogram pontosan az Ön élethelyzetére tud megoldást nyújtani, úgy, hogy az az Ön számára ne járjon többletköltséggel.

A részletekről az Ön lehetőségeinek ismeretében személyesen tájékoztatom.

Jelentkezzen itt

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talál az oldalamon!

Ha tetszett, olvassa el az 50+ korosztály számára készült írásomat is!

Látogasson el Facebook oldalunkra is!