A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Befektetések

Az utóbbi néhány hónap alaposan átalakította a gazdaság működését, ami elkerülhetetlenül hat a családok jövőjére, így megtakarítási szokásaira is. A hosszútávú és szigorúan célhoz kötött megtakarítási formák ebben a megváltozott világban nem szolgálják a családok igényeit. Rugalmatlanok, mert hosszú távon nem adnak hozzáférést saját megtakarításainkhoz, s kevésbé értékállók. Pedig minden felgyorsult, változik, átalakul… akár hónapok alatt is.

Bár a koronavírus járvány lelassította mindennapi megszokott életritmusunkat, és sok mindent most nem úgy intézünk, mint eddig, de a folyamatok a pénzügyeinkben nem állnak meg.
Vannak olyan élethelyzetek, amelyek nem várhatják meg a járvány végét. Ilyen például a pénzünk folyamatos romlása.

Szeretnék gyorsan a félreértések elé menni s leszögezni, hogy az alábbi sorokat nem azért írom, hogy a félelmeidet tovább erősítsem! A célom nem más, mint hogy a több mint egy évtizedes pénzügyi szakmai ismereteimet, a jelenlegi helyzet tükrében megosszam Veled és ezzel segítségedre legyek. Segítség egy olyan lehetőség bemutatásával, amellyel ebben a kiszámíthatatlan időszakban a  pénzed értékét, vásárló erejét biztonságosan meg tudja őrizni, s jó eséllyel a mostani helyzet normalizálódása idején már ismét a rendelkezésedre fog állni.

Nem arról a pénzről beszélek, ami

  •  a mindennapi megélhetéshez szükséges,
  •  nem a legalább 4-6 havi vésztartalékról,

hanem arról a pénzről, amit

  •  legalább egy évig nélkülözni tudsz, vagy
  •  olyan befektetésekben van, amitől most szabadulni kellene, még akkor is, ha vesztésben van.

Ismétlem, ez egy lehetőség. Biztos van más is. De!

  • Itt a pénzed 13 hónapig biztonságban lesz elhelyezve, tehát értékállóság pipa!
  • Garantáltan magas felárat fizetnek a visszavásárlásért, s
  • nem utolsó sorban védve van a Forint szakadatlan gyengülésével szemben!

Az idő sajnos behatárolt, mert hihetetlen mértékű a felvásárlás. Mint  ahogy a médiában is hallhattuk, olvashattuk, a politikum nagyjából 8 hónap és 1 év közötti elhúzódó krízissel számol. Ezen belül bármi  megtörténhet, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő tartalékokkal rendelkezzen, aki teheti.
Azok a pénzeszközök, amik legalább egy évig nélkülözhetők, s  készpénzben otthon, bankban, vagy olyan befektetésekben vannak, amelyek köztudottan szabadesésben vannak, már ebben a szűk intervallumban is hihetetlen mértékben veszítenek értékükből. Nincs sok időd, cselekedj most!

Szakértők cikkeiből kiderül, hogy ez egy viszonylag rövid idejű, de ez idő alatt kiszámíthatatlan hatásokkal járó világméretű recesszió. De!
A leállás nem pusztít el kapacitásokat, ideje hónapokban mérhető, s ha a kormányok konzekvensen járnak el, s az emberek jogkövető módon viselkednek, akkor a verkli ismét elindul, s a világgazdaságba is visszatér az élet.

Gondolom most már kiváncsi vagy a részletekre!

Ha érdemi információt szeretnél,

engem itt megtalálsz

(A fenti írás nem minősül tanácsadásnak.)

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!