A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Befektetések

Az utóbbi néhány év gyökeresen átalakította a gazdaság működését. Ez elkerülhetetlenül hatott és hat a családunk jövőjére, így megtakarítási szokásainkra is.
A hosszútávú és szigorúan célhoz kötött, rugalmatlan megtakarítási formák ebben a megváltozott világban már nem szolgálják hatékonyan a családok igényeit. Hosszú távon nem adnak hozzáférést saját pénzünkhöz, s kevésbé értékállók. Minden felgyorsult, változik, átalakul… akár hónapok alatt is.

A koronavírus világjárvány, a szomszédunkban dúló értelmetlen vérontás felgyorsította az inflációt és a gazdasági bizonytalanságot.

Ami pedig a legrosszabb, az az, hogy ez a folyamat nem tűnik el az életünkből egycsapásra.

Az alábbi sorokat nem azért írom, hogy a félelmeidet tovább erősítsem! A célom nem más, mint segítség Neked egy olyan lehetőség bemutatásával, amellyel ebben a kiszámíthatatlan időszakban alacsony kockázat mellett képes megőrizni a pénzed értékét, vásárló erejét, biztonságos és rugalmasan hozzáférhető.

Nem arról a pénzről beszélek, ami

  •  a mindennapi megélhetéshez szükséges,
  •  nem a legalább 4-6 havi vésztartalékról,

hanem arról a pénzről, amit

  •  legalább egy évig nélkülözni tudsz, vagy
  •  olyan befektetésekben van, amitől most szabadulni kellene, még akkor is, ha vesztésben van.

Ismétlem, ez egy lehetőség. Biztos van más is. De!

  • Itt a pénzed 13 hónapig biztonságban lesz elhelyezve, tehát a biztonság pipa!
  • Garantált hozamot kapsz a pénzedért, s
  • nem utolsó sorban védve vagy a Forint gyengülésével szemben!

Ezekben az időkben életmentő, hogy megtakaríts, s a pénzed értékálló legyen. Hallhattad a médiában, hogy a politikum és a mértékadó gazdasági szakemberek elhúzódó krízissel számolnak. Ezen belül bármi  megtörténhet, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő tartalékokkal rendelkezz, ha teheted.
Azok a pénzeszközök, amik legalább egy évig nélkülözhetők, s  készpénzben otthon, bankban, vagy olyan befektetésekben vannak, amelyek köztudottan szabadesésben vannak, már ebben a szűk intervallumban is hihetetlen mértékben veszítenek értékükből. Ne hagyd a tisztességgel megkeresett pénzedet elértéktelenedni! Erre nincs idő, cselekedj most!

Kíváncsi vagy a részletekre?

Ha érdemi információt szeretnél,

engem itt megtalálsz

(A fenti írás nem minősül tanácsadásnak.)

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!