A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Hiterterhek csökkentése

Drága a hiteled? Tedd olcsóbbá!

Avagy: hogyan lehet egy hiteltől, de akár az összes létező hiteledtől még bőven a futamidő lejárata előtt, és a legkevesebb kamatot visszafizetve megszabadulni?

Figyelem!
Ez a lehetőség minden hiteligénylő és a hitelét már törlesztő ügyfél részére elérhető!

Ezt a bejegyzést akkor olvasd el,

 • ha mindenképpn hitelre van szükséged
 • ha már van hiteled, és nyomaszt, hogy milyen hatalmas mennyiségű kamatot kell visszafizetni, mekkora a nyomás, hogy történik valami, s akár elbukhatsz mindent, amit eddig anyagilag elértél;

Először a tények:
A COVID-19 pandémia óta átalakult szinte az egész életünk. A munkahelyek, munkakörülmények, a magánéletünk, és még hosszan sorolhatnánk. Mindezt tetézi, hogy tőlünk keletre, a szomszédban véres háború dúl. A fentiek közvetlen és közvetett hatásai szinte egy év leforgása alatt rendkívül megdrágították az életünket. A pénzünk folyamatosan értéktelenedik, és a megélhetés drágul, nagyon drágul. Turbó fokozatra kapcsolt az infláció, meredek emelkedésbe kezdtek a banki alapkamatok, és ezzel együtt a hitelek kamatai is.

Aki 2020-2021 első félévéig lakásvásárlásra hitelt vett fel, még 4,2-4,8 %-os hitelkamattal tehette ezt meg, 10 éves kamatperiódus mellett. Mindez 2022. júniusában már 6,9-8,9 %-ot is eléri.

Összehasonlításként 20 millió Ft-os, piaci kamatozású jelzáloghitel- igény, 20 éves futamidőre, 10 éves kamatperiódussal:

 • 2021. első negyedévében: a havi törlesztőrészlet 124.400 Ft, a lejáratig összesen visszafizet 29 millió 856 ezer Ft körüli összeget;
 • ez 2022. második negyedévében már felér egy horrorral: a havi törlesztőrészlet 168.400 Ft, a lejáratig összesen 40 millió 416 ezer Ft körüli összeget fizet vissza… ha a kamat a teljes futamidő alatt nem változik.

Tehát egy kicsivel több, mint egy év leforgása alatt a havi törlesztőrészlet 44.000 Ft-tal emelkedett, és a hitelre 10 millió 560 ezer Ft-tal többet kell visszafizetni.

Gondolom sejted, hogy hasonló a helyzet a Babaváró hitel és a személyi hitelek vonatkozásában is, ezért feleslegesen újabb példákkal nem traktállak!

Azért van két jó hírem is:

 1. az egyik, hogy lakásvásárláshoz és a gyermekvállaláshoz köthető támogatások többsége MÉG elérhető. Persze ez a Te helyzeteden nem változtat, mert már egy drága hitelt nyögsz, vagy hitelfelvételre kényszerülsz. Nem kikerülhető számodra.
 2. A másik, hogy szeretnék Neked segíteni, mert tudok Neked segíteni! Ezzel már nagyon pozitív változásokat érhetsz el a hitelterhek csökkentése terén.

A bejegyzés elején olvashattad: Drága a hiteled? Tedd olcsóbbá! Felmerülhet Benned a kérdés, mégis hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy felveszed velem a kapcsolatot, és segítek Neked ezt megvalósítani.
Az alábbiakban kapsz konkrét segítséget:

 • már a hitelfelvételnél olyan kedvezményeket kapsz, amit az utcáról betérve egyik bank sem ad meg Neked… pedig bankon keresztül veszed fel a hitel(eke)t;
 • a hiteledbe szinte biztosan, még a lejárat előtt 8-12 évvel betörleszthetsz, de akár végtörlesztéssel le is tudhatod a hitele(i)ted;
 • a rész- vagy végtörlesztés költségeit is minimalizálhatod;
 • a hitelkamatok nagy részét nem a saját pénzedből kell majd kigazdálkodni;
 • mindezek eredményeként hitelmentes évekkel ajándékozod meg magadat vagy a családodat, és több millió Forintot nem kell a bank felé visszafizetned. Szépen ott marad a pénztárcádban!

Időt és rengeteg pénzt kapsz vissza, ha rajtam keresztül igényeled a hiteledet, és a kapcsolódó támogatásokat.

Miután ezt elolvastad, … két dolog lehetséges:

 1.  Nem hiszed el, amit leírtam…
 2.  Kell a hitel, érdekel a lehetőség, de ott vannak azok a bizonyos „hogyan, miért és miből” típusú kérdések.

Mindkét esetben találkozz velem, s tedd fel bátran a kérdéseidet! Megfelelő válaszok esetén a következő lépés, hogy a lehetőségeidet alapul véve készítünk egy kalkulációt. Ebből megtudhatod, hány évvel előbb fizetheted vissza a hiteledet, és mennyi pénzt nem kell majd a bank felé megfizetned.
Mert a drága hiteleket is olcsóbbá lehet tenni… Csak okosan kell a lehetőségeket összekapcsolni!


"A világ legnagyobb matematikai felfedezése a kamatos kamat. Aki érti, megkapja, aki nem, fizeti."
(Albert Einstein)

Érdekelnek a részletek!     

Kövesd Facebook oldalunkat is!        

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!