A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Jogi nyilatkozat

Ezt a weboldalt - más pénzügyi vállalkozásokkal szerződéses jogviszonyban álló - pénzügyi és hitelközvetítőként üzemeltetjük.

Az oldalunkon található befektetési és hitelredukciós kalkulátorok és azok eredményei csak a megértést és tájékozódást szolgálják. A hitelkalkulációs lehetőségek eredményei, a kapcsolódó tájékoztatók, hitelajánlatok a főügynök által megadott legelőnyösebb kondíciókat tükrözik.

A hiteligénylő számára, egyedi tényezők befolyásolhatják az elérhető konstrukciókat. A számok, számítási eredmények, ajánlatok, felhívások, javaslatok nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltést és a megértést szolgálják. 

Minden ügyletben – beleértve a befektetési és hitel ügyleteket is - egyedi bírálati szempontok érvényesülhetnek, melyeket az adott pénzügyi vállalkozás, hitelintézet határoz meg. Elutasítás esetén, egyedi feltétel meghatározása esetén az egyes ügyletek közvetítőjének felelőssége korlátozott, ill. felelősséggel nem tartozik. Ezen túl egy-egy számítási eredmény elérését az adott pénzügyi vállalkozás vagy bank által alkalmazott képletek és az általuk közölt feltételek határozzák meg. E területen egy-egy pénzügyi vállalkozás vagy pénzintézet eltérő kondíciókat határozhat meg, melyért Közvetítő a felelősségét kizárja. Alügynökként, közvetítőként nem vállal felelősséget a weboldalán olvasható törlesztőrészletek pontosságáért, valamint a hirdetett banki kondíciókért, ezek szintén csak tájékoztató, figyelemfelkeltő, a megértést szolgáló célból kerültek weblapunkra.
 
Alügynök, Közvetítő mindent megtesz, hogy naprakész információkat szerepeltessen weboldalán, de előfordulhat, hogy adott bank, pénzügyi vállalkozás kondíciós feltételei változnak, számítási módszere eltér a korábbiaktól. Esetleges időszakos eltérés esetén a felelősség kizárt.
 
Az oldalon olvasható javaslatok, megoldási lehetőségek nem minősülnek cselekvési felszólításnak, közvetlen befolyásolásnak, a döntés meghozatala minden esetben az ügyfél személyes felelőssége. Az erre való hivatkozás esetén Alügynök, Közvetítő a felelősségét kizárja. Az oldalunkon olvasható információk, lehetőségek kizárólag tájékoztatás, eligazodást segítő és marketing jelleggel szerepelnek, jogviszony létrehozására semmiféle kötelezettséget nem jelentenek.
 
Az oldalon található hivatkozások tartalmáért, valódiságáért Alügynök, Közvetítő  felelősséget nem vállal.
 
Az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapok kitöltésével és továbbításával az azt kitöltő elfogadja, hogy adatait a weboldalt működtető kapcsolattartási és közvetítési célzattal kezelje. Az adatok nyilvántartási célú kezelése a főügynök illetve a megbízó pénzügyi vállalkozás kompetenciája.

Elfogadja továbbá, hogy egy-egy ügylet lebonyolításához adatait adatkezelési, nyilvántartási célzattal kezelheti, továbbá írásbeli hozzájárulás nélkül, de szóbeli egyeztetés alapján előminősítéshez banknak, pénzügyi vállalkozásnak kiadja, egyéb partner szolgáltatónak továbbítsa. Weboldalon szereplő – más orgánumoktól átvett - hírek, értesítések értesülések valódiságáért, tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Weboldalon lévő hivatkozások, más webhelyre mutató linkek formai, tartalmi elemeiért, valódiságáért felelősséggel nem tartozunk.

A továbbiakban a weboldalt működtető mindent megtesz az oldalon keresztül érkező igények minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Az oldalon található kijelentések, megfogalmazások, sem az egyéb szóban elhangzó megállapodások a lehetőségeket vetítik előre, nem jelentenek konkrét ígéretet, biztos megoldást.
Az adatkezelő elérhetősége:
Sike Attila egyéni vállalkozó
Postacím: 9024 Győr, Illyés Gyula utca 10. 4/15.
Telefon: +36 30 579 4012