A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Bemutatkozás

Sike Attila vagyok, ennek az oldalnak, valamint a Gondolatmorzsák pénzügyekről Facebook oldalnak az üzemeltetője. Pénzügyi közvetítőként dolgozom már jó ideje. Ez azt jelenti, hogy nem egy pénzintézet felé vagyok elköteleződve, hanem az összes meghatározó pénzintézettel kapcsolatban állok. Külön-külön rálátok a termékeikre, szolgáltatásaikra, így abban a kitüntetett helyzetben vagyok, hogy nem feléjük vagyok elköteleződve, hanem Téged, a Te érdekeidet képviselhetem feléjük. Nem kell irodáról irodára rohangálnod, a legjobb infókat begyűjtened tőlük, majd többször visszatérni, hogy végre döntésre juthass. Egy helyen, nálam láthatod a pénzintézetek ajánlatait, együtt hasonlítjuk össze a kínálatot, és segítek a legjobb döntés meghozatalában. Ezzel már önmagában is időt és pénzt takarítok  meg Neked.

Ezt az oldalt azért hoztam létre,

mert még több időt és pénzt szeretnék megtakarítani Neked. Mit jelent időt megtakarítani?

  • Hitelek esetében 20, 30 évnyi elköteleződésből 7-10 hitelmentes évet visszakapni,
  • Megtakarítások, befektetések esetében nem mindegy, hány éven belül éred el azt a bizonyos célösszeget. Olyan ütemben romlik a pénzed, hogy versenyt futsz az idővel. Én abban segítek, hogy utol is érd!

A Pénz, amiből mindig több kell, vagy több fogy, mint kellene…

Sajnos ismét egy inflációs időszak következik az életünkben, ami azt jelenti, hogy fokozott ütemben romlik a pénzünk. Folyamatosan emelkednek a hitelkamatok, a költségek, s egyre nehezebb lesz a befektetéseken alacsony kockázatok mellett infláció feletti hozamokat elérni. Léteznek jól bevált megoldások, amiket szinte mindenki ismer. Én ezeken felül abban tudok Neked segíteni, hogy sok millió Forinttal kevesebb pénzt fizess vissza a hiteledre, s a pénzedet biztonságban tudva, alacsony kockázat mellett termelj ki magadnak infláció feletti hozamokat. Ezekre olyan programokat dolgoztam ki, amelyeket máshol, ilyen komplexitással nem tudsz elérni, ezen felül teljesen a Te igényeidre szabhatók, biztonságosak, és rendkívül hatékonyak. Több közvetítőnél tapasztalhatod, hogy a hitelt, a megtakarítást, befektetést és a biztosítást csupán önálló pénzügyi megoldásként, eszközként használja egy adott cél elérése érdekében. Én nem! Én összehangolom ezeket a szolgáltatásokat, hogy Te a lehető legjobban járj!

Az idő pénz … A pénz idő. Segítek mindkét állítást a helyén kezelni.
Szerezz be magadnak még több infót itt! https://okospenz.eu/kapcsolat

Képesítéseim, szakmai tapasztalataim

Pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem, és az „okospénz.eu” megálmodója, megvalósítója vagyok. Már több mint 10 éve foglalkozom pénzügyi termékek és szolgáltatások értékesítésével. Vállalkozóként rendelkezem a tevékenység végzéséhez szükséges MNB regisztrációval és az egyes termékek értékesítéséhez köthető szakmai jogosítványokkal. Ennyi idő alatt, ennyi szakmai és élettapasztalattal a hátam mögött megtanultam, hogy a pénzügyek terén a leghatékonyabb azokat komplexen, ok-okozati összefüggésekben kezelni. Jó döntéseket csak több lehetőség megismerésével hozhatunk. A már megkeresett pénzzel pedig csak felelősséggel szabad bánni. A pénzügyek sok embernek szürke zóna az életében, de ahol mások tanácstalanok, én ott érzem elememben magam, mert tudom, hogy az esetek többségében segíthetek, közreműködhetek a megoldásban.

Miért velem?

A dolog egyszerű! Mert szeretném a lehetőségeidből az általam ismert legjobb megoldásokat kihozni. Miután megismertem az igényeidet és a lehetőségeidet, nálam első a tervezés… együtt haladva a jó pénzügyi döntés felé. Ez az én erősségem: átlátni, megtervezni, kiszámolni, megmutatni az utat, és segíteni azon végig menni. Persze úgy, hogy ne kelljen arra gondolnod, hogy –„Houston, van egy kis gond,…”

Miért tudom ezt így tenni?

  • Mert a meghatározó magyar kereskedelmi bankokkal naprakész a kapcsolatom. Olyan rendszerek állnak rendelkezésemre, ahol egy helyen láthatom a legfrissebb ajánlataikat;
  • Olyan nagy múltú, az európai pénzügyi jogrend és kultúra alatt működő pénzügyi vállalkozásokkal működöm együtt, akik a piac stabil és elismert szereplői. Túl vannak a túlélésért folytatott harcon, és a szakma gyermekbetegségein. Szakmaiságuk elismert, és Magyarországon is elérhetővé tették szolgáltatásaikat.

Bármilyen pénzügyi elakadás esetén jó eséllyel találok megoldást a problémádra.

Hogyan készül egy személyes pénzügyi terv?

A hangsúly a „személyes”-en van, prioritás a pénzügyi előny és az idő. Mindenkinek mások a pénzügyi szokásai, a tervei és a lehetőségei. Nincs olyan klisé, ami bárkire alkalmazható lenne, így a legelső egyszerű lépés: vedd fel velem a kapcsolatot itt: https://okospenz.eu/kapcsolat vagy a lap alján! A későbbiekben nem oldok meg helyetted semmit! Felmérek, mérlegelek, majd javaslatot teszek a megoldásra. Kimutatom a költségeket, és hogy mennyi pénzt és időt takarítasz meg, ha velem viszed végig. Többnyire nem egy javaslat közül választhatsz. Ha döntöttél, akkor azt terv szerint végig kell csinálnod, én pedig ott leszek melletted, hogy bármikor segíthessek. Ennyi. Ezért nem kérek pénzt, mert én attól a cégtől kapom a sikerdíjamat, amelyiknek a termékét vagy szolgáltatását választod, ahová a pénzedet viszed, befekteted, vagy ahonnan hitelt veszel fel. Bár már említettem, de nekem a Te elégedettséged a fontos. Akkor végzem jól a munkámat, ha Te elégedett vagy, és látod, hogy mennyivel több pénzt és időt takarítasz meg, mint egy átlagos, hasonló szolgáltatásokat használó ügyfél. Ez egy win-win üzlet, ezt szeretem, így jó élni. 

Nekem nem elég, ha elindulsz egy úton! Lépésről-lépésre, évről- évre tartanod kell magadat a tervhez és azt következetesen végig vinni. Akkor éred el a célodat. Ez a sikered kulcsa, ebben segítek Neked!
Jelentkezz itt:

Díjmentes konzultációt kérek!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttod azt, amit hasznosnak találtál az oldalamon!

Kövessd Facebook oldalunkat is itt!