A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Bemutatkozás

Sike Attila vagyok, ennek az oldalnak, valamint a Gondolatmorzsák pénzügyekről Facebook oldalnak az üzemeltetője.
Pénzügyi közvetítőként dolgozom, ami azt jelenti, hogy nem egy pénzintézet felé vagyok elköteleződve, hanem az összes meghatározó pénzintézettel kapcsolatban állok. Külön-külön rálátok a termékeikre, így abban a kitüntetett helyzetben vagyok, hogy Önt, mint ügyfelet képviselhetem. Nem kell irodáról irodára rohangálnia, gyűjteni az információkat, majd többször visszatérni, hogy végre döntésre juthasson. Együtt tudjuk összehasonlítani az igényeinek leginkább megfelelő pénzintézetek kínálatát, és ha kéri, segítek a legjobb döntés meghozatalában.

Ezt az oldalt azért hoztam létre,

hogy az ügyfeleimnek időt és pénzt takarítsak meg, és egy adott élethelyzet, pénzügyi cél megvalósításában segítsek a legjobb megoldásokat megtalálni. Olyan információk birtokába juttathatom őket, amiket máshol jó eséllyel nem kapnak meg.

Nagyon sok közvetítő a hitelt, a megtakarítást, befektetést és a biztosítást csupán önálló pénzügyi megoldásként, eszközként használja egy adott cél elérése érdekében. Én nem!

Egy személyes pénzügyi terv elkészítésekor

a hitelezés, a befektetések és a biztosítások terén is a meghatározó piaci jelenléttel bíró pénzintézetek és vállalkozások kínálatából a lehetőségek tárházát tudom bemutatni, majd a számok és lehetőségek tükrében Önnel közös együttműködésben kidolgozunk olyan megoldásokat, ahol költséget minimalizálhatunk, hasznot generálhatunk és időt spórolhatunk.

Ha Ön elmondja, mit szeretne elérni, ehhez milyen pénzügyi lehetőségekkel, adottságokkal rendelkezik, én elmondom Önnek, milyen lehetőségek előtt áll, s egy-egy lehetőség mennyi időt és pénzt jelent Önnek a jövőre nézve… A munkámnak ez a lényege: segítek minél több pénzt megtakarítani, a költségeket csökkenteni, minél több hasznot, és hitelmentes évet adni az ügyfeleimnek. Hogy milyen pénzügyi előnyökhöz juthat általam, olvassa el itt!

Képesítéseim, szakmai tapasztalataim

Azon túl, hogy az „Okos Pénz” megálmodója és megvalósítója vagyok, pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Pénzügyi termékek és szolgáltatások értékesítésével már több mint 10 éve foglalkozom. Vállalkozóként rendelkezem a tevékenység végzéséhez szükséges MNB regisztrációval (pénzpiaci közvetítői tevékenység: 66796512, és az egyes termékek értékesítéséhez köthető szakmai vizsgákkal. Ennyi idő alatt, ennyi szakmai és élettapasztalattal a hátam mögött megtanultam, hogy a pénzügyek terén is komplexen kell az ok-okozati összefüggéseket felfedni. Így jó döntéseket is csak több lehetőség megismerése mellett hozhatunk. A már megkeresett pénzzel pedig csak felelősséggel szabad bánni. A pénzügyek sok embernek szürke folt az életében, de ahol mások tanácstalanok, én ott érzem elememben magam, mert tudom, hogy az esetek többségében segíthetek, közreműködhetek a megoldásban.

Miért velem?

A dolog egyszerű! Miután megismertem az igényeit és a lehetőségeit, nálam első a tervezés… Méghozzá körültekintően, rugalmasan, Önnel együtt haladva a jó pénzügyi döntés felé. Ez az én erősségem: komplexen átlátni, megtervezni, kiszámolni, megmutatni az utat, és segíteni azon végig menni. És persze úgy, hogy sose kelljen arra gondolnia, hogy –„Houston, van egy kis gond, elfogyott a lé.”

Miért tudom ezt így tenni?

  • Mert a meghatározó magyar pénzintézetekkel vagyok szerződéses kapcsolatban, minden, a munkámat érintő termékükre, szolgáltatásukra naprakészen rálátok, s a szükséges termékvizsgákkal is rendelkezem.
  • Együttműködök olyan nagy múlttal rendelkező, az európai pénzügyi jogrend és kultúra alatt működő pénzügyi vállalkozásokkal, akik már régóta a piacon vannak, annak elismert szereplői. Túl vannak a túlélésért folytatott harcon, és a szakma gyermekbetegségein. Szakmaiságuk elismert, és már Magyarországon is elérhetővé tették a szolgáltatásaikat.

Így bármilyen pénzügyi elakadása van, én megtalálom a megoldást!

Hogyan készül egy személyes pénzügyi terv?

A hangsúly a „személyes”-en, a kapcsolódó valós igényen, pénzügyi előnyön és az időn van. Mindenkinek mások a pénzügyi szokásai, tervei, lehetőségei. Nincs olyan klisé, ami bárkire alkalmazható lenne. Így az a legelső egyszerű lépés, hogy felveszi velem a kapcsolatot itt … vagy a lap alján! A későbbiekben nem oldok meg Ön helyett semmit! Felmérek, mérlegelek, majd javaslatot teszek a megoldásra. Fontos, hogy a program biztonsággal végig fusson, s kimutatom Önnek a rejtett költségeket, és hogy mennyi pénzt és időt takarít meg. Többnyire nem egy javaslat közül választhat.  Ha döntött, akkor azt Önnek kell végig csinálnia, én pedig ott leszek Ön mellett, hogy bármikor segíthessek. Ennyi.

Ezért nem kérek pénzt, mert én attól a pénzintézettől kapom a sikerdíjamat, amelyiknek a termékét vagy szolgáltatását választja, ahová Ön a pénzét viszi, befekteti, vagy ahonnan hitelt vesz fel. Bár már említettem, de nekem az Ön elégedettsége fontos, nem pedig a banké. Én a win-win üzlet híve vagyok, ezt szeretem, így jó élni.  Ha már elindult, az még nem elég! Lépésről-lépésre, évről- évre tartania kell magát a tervhez és azt következetesen végig vinni. Akkor éri el a célját. Ez az Ön sikerének kulcsa!

Jelentkezzen itt:

Díjmentes konzultációt kérek!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talál az oldalamon!

Kövesse Facebook oldalunkat is itt!