A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Bemutatkozás

Tisztelettel köszöntöm az OkosPénz.eu oldalon! Sike Attila vagyok, ennek az oldalnak, valamint a Gondolatmorzsák pénzügyekről Facebook oldalnak az üzemeltetője.
Az ügyfeleim vállalkozók, egyedülállók, családok, fiatalok, szülők, nagyszülők. Mindenki más-más élethelyzettel, különböző célokkal, de eltérő lehetőségekkel.
Amikor valaki megtakarítani vagy befektetni szeretne vagy nyugdíjmegtakarításban gondolkodik, esetleg a gyermekvállaláshoz szeretne állami támogatást illetve támogatott hitelt, piaci hitelt felvenni, általában mind azt tapasztalják, hogy számtalan lehetőséget kell megvizsgálniuk ahhoz, hogy választani tudjanak.
Ez rengeteg utánajárással, vesződséggel, időveszteséggel jár, s korántsem biztos, hogy jó döntés születik, olyan, ami a valódi igényeket tükrözi.
Talán ennek köszönhetően sokan keresnek meg azzal a kéréssel, hogy segítsek nekik megtalálni az adott pénzügyi problémához kapcsolódó legjobb megoldási lehetőségeket.
A fentiekből is kitűnik, hogy egy-egy pénzügyi kérdést is úgy érdemes kezelni, mint bármilyen betegség gyógyítását… Mint ahogy a kialakulásuk többnyire összetett, a gyógyításuk is hasonlóan összetett, egymásra épülő. Tehát egy adott cél pénzügyi megoldásait is komplexen kell kezelni: rendszerint nem egy, hanem egymásra épülő pénzügyi lehetőségek igénybevétele adja a kulcsot a zárba.
Az én célom sem más, mint hogy ezzel a komplexitással segítsek ügyfeleimnek, így Önnek is pénzügyi céljainak elérésében, gondjainak kezelésében.

Képesítéseim, szakmai tapasztalataim

Azon túl, hogy az „Okos Pénz” megálmodója és megvalósítója vagyok, pénzügyi felsőfokú végzettséggel (diplomával) rendelkezem. Pénzügyi termékek és szolgáltatások értékesítésével már több mint 10 éve foglalkozom. Vállalkozóként rendelkezem a tevékenység végzéséhez szükséges MNB regisztrációval (pénzpiaci közvetítői tevékenység: 66796512, és az egyes termékek értékesítéséhez köthető szakmai vizsgákkal.

Ennyi idő alatt, ennyi szakmai és élettapasztalattal a hátam mögött megtanultam, hogy a pénzügyek terén is komplexen kell az ok - okozati összefüggéseket felfedni. Így jó döntéseket is csak több lehetőség megismerése mellett hozhatunk. A már megkeresett pénzzel pedig csak felelősséggel szabad bánni.

A pénzügyek sok embernek szürke folt az életében, de ahol mások tanácstalanok, én ott érzem elememben magam, mert tudom, hogy az esetek többségében segíthetek, közreműködhetek a megoldásban.

Miért velem?

A világ az utóbbi időben nagyon felgyorsult. Előre nem látható események követik egymást, a válságok is gyakoribbá váltak, s hogy mi váltja ki őket?

Nagyon változó. Ezek a történések és hozadékai alapvetően rajzolják át az egyén és a családok pénzügyi túlélési, vagyonépítési lehetőségeit. Egy közös pont van: a tervezés… Méghozzá körültekintően és rugalmasan, évekkel előre gondolkozva.

Ez az én erősségem. Komplexen átlátni, megtervezni, kiszámolni, majd az ügyfelet végig vezetni ezen az úton. És persze úgy, hogy sose kelljen arra gondolnia, hogy –„Houston, van egy kis gond, elfogyott a lé.”

Miért tudom ezt így tenni?

  • Mert több mint 10 magyar pénzintézettel állok szerződéses kapcsolatban, az ő összes terméküket ismerem és az erről szóló vizsgákkal is rendelkezem.
  • Érdekeltségem van olyan nagy múlttal rendelkező, az európai pénzügyi jogrend és kultúra alatt működő pénzügyi vállalkozásokban, akik már régóta a piacon vannak, annak elismert szereplői. Túl vannak a túlélésért folytatott harcon, és a szakma gyermekbetegségein. Szakmaiságuk elismert, és már Magyarországon is elérhetővé tették a szolgáltatásaikat.

Így bármilyen pénzügyi elakadása van, én megtalálom a megoldást!

De most lássuk, hogy is készül el egy személyes pénzügyi terv

A hangsúly a „személyes”-en van. Mindenkinek mások a pénzügyi szokásai, tervei, lehetőségei. Így nincs olyan klisé, ami bárkire alkalmazható lenne. Bár divatos, de nem kérem, hogy töltse le az erről szóló e-bookot vagy a videómat, amiben a családok pénzügyeiről elmondom a tutit. Ezzel Ön nem lesz beljebb.

Egyetlen egyszerű dolgot kell tennie: vegye fel velem a kapcsolatot itt (vagy a lap alján)!

Én nem oldok meg Ön helyett semmit! Én felmérek, mérlegelek, majd javaslatot teszek a megoldásra. Lehetőleg többet, hogy legyen miből választania. Ha döntött, akkor azt Önnek kell végig csinálnia, én pedig ott leszek Ön mellett, hogy bármikor segíthessek. Ennyi.

Ezért pedig nem kérek pénzt. Hogy miért?Természetesen én is pénzből élek, de én attól a pénzintézettől kapom a sikerdíjamat, amelyik pénzintézetet választja a döntése során, ahová Ön a pénzét viszi. Nekem is érdekem, hogy megtalálja azt a lehetőséget, amivel Ön elégedett lesz, még évek múlva is. Ez egy win-win üzlet. 
Számolnia kell azzal, hogy a pénze rohamosan romlik, biztonságba kell helyezni, különféle célokra tartalékolni kell, nem várt kiadások jöhetnek, be kell biztosítani önmagát, a családját, a vállalkozását nem várt eseményekre, stb. Tehát nem csak Ön, a pénze is tovább kell, hogy dolgozzon! Meló nélkül nincs eredmény. A pénzügyi jövő egy kis lépéssel kezdődik, mint annak idején a Holdra szállás, és ugyanolyan jelentőséggel is bír. Lépésről-lépésre, évről- évre tartania kell magát a tervhez és ezt következetesen végig vinni.

Ez az Ön sikerének kulcsa!

Jelentkezzen itt:

Díjmentes konzultációt kérek!

Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz is itt!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talál az oldalamon!