A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Bemutatkozás

Üdvözöllek, Sike Attila vagyok, ennek az oldalnak, és a Gondolatmorzsák pénzügyekről oldalnak a megálmodója és üzemeltetője.
 Ez az oldal azért jött létre, hogy olyan okos megoldásokkal és programokkal ismertesselek meg, amelyekkel kézzel foghatőan több millió Forintot, és sokkal több értékes időt nyerhetsz.

Miért? Mert ha egyenként végig látogatod a pénzintézeteket, és ajánlatot kérsz tőlük, akkor csak a saját érdeküket képviselve kaphatod meg a nem éppen legolcsóbbat. Nincs konkurencia, nem, vagy csak korlátozott mértékben képesek egy-egy pénzügyi problémád megoldásában segítséget nyújtani.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy "bankfüggetlen lévén" az összes meghatározó pénzintézet éppen aktuális ajánlatát tudom Neked díjmentesen begyűjteni és összehasonlítani.

De számodra nem ez lesz a legnagyobb haszonérv! Nézzünk legalább hármat a sokból!

Az első... A kereskedelmi bankok hitelezésből (is) élnek, így fontos számukra, hogy minél több ügyfelük legyen, s minél több hitelt helyezzenek ki. Ezért szinte mindent megtesznek, vagy ennél is többet. Akár engedményeket is tesznek, hogy ügyfelet "generáljanak" maguknak... És itt jövök én, mint független közvetítő.
Beviszem X bankba Z bank ajánlatát, mondván, hogy mennyit engednétek az árból, hogy a tiétek legyen az üzlet? Tehát megversenyeztetem a Te hiteligényedet, így akár 0,25-0,5%-os kamatmegtakarítást is elérhetek az érdekedben. Ezzel akár 1,1-3,5 millió Forintot is megtakarítok Neked, amit nem a banknak kell visszafizetned. Ezt utcáról betérve nem kapod meg.

A második... A bankfüggetlen vállalkozás másik előnye, hogy hosszú évek óta kiemelt partnerei vagyunk a bankoknak, s így a bizalom töretlen. Az eredményes partnerség ezért egyedi kedvezményekben is megmutatkozik. ami 0,25-0,8 %-os kedvezményt jelent... ismét Neked. Ez további 1,5-3,9 millió Forint megtakarításban számosítható.

A harmadik... ha a lehetőségeid engedik, és szándékod is van, a hitel mellett indított többféle megtakarítási lehetőséggel (tehát nem csak LTP, nem csak lakáscélú) megvan a realitása annak, hogy további milliókkal csökkentsd a hiteltartozásodat, továbbá 6-10 évvel előbb is letudhatod a terheidet és a kockázatokat.

A Te pénzügyi problémádat nem csak hitel, befektetési vagy biztosítási oldalról tudom megközelíteni, hanem lehetőségem van mindhárom szolgáltatási szektorban az aktuális ajánlatokat összehasonlítani és az igényeidet kiszolgálni.
Rád nézve ennek a legszembetűnőbb előnye az, hogy:

  • nem kell irodáról irodára járkálva az értékes idődet szétforgácsolni, hanem egy helyen találsz meg minden szükséges információt, ráadásul naprakészen és díjmentesen;
  • olyan kedvezményekhez juttatlak, amelyeket utcáról betérve egy bankfiókban sem nem kaphatsz meg, de a többől kiválasztva, megversenyeztetve a legjobb ajánlattal több pénz marad a pénztárcádban;
  • nem csak a pénzügyi problémád megoldásához szükséges legjobb szolgáltatást tudjuk közösen megtalálni, hanem ennek érdekében akár több szolgáltatást is úgy össze tudunk kapcsolni, hogy az Neked a legjobb legyen.

Két három éven belül már több ügyfelem elmondhatja magáról, hogy 7-8 évvel előbb lezárhatta a hitelét, és több mint 10 millió Forintot nem kellett visszafizetnie saját pénzből a hitelező bank felé.

Mit jelenthet ez Neked a gyakorlatban?

Talán a legrövidebben úgy fogalmazhatom meg, hogy

  • több pénzt – akár sok millió Forintot is – otthon tudsz tartani, nem fizetsz ki a bankok felé;
  • drága hitelek helyett minimális kamatokat fizetsz vissza egy hitelre, és az eredeti futamidő helyett akár 6,10 évvel előbb visszafizeted;
  • a pénzed nem az inflációt követi, hanem annak elébe megy;
  • úgy tudod bebiztosítani az életedet, a vagyonodat és a jövődet, hogy pénzügyileg ne rokkanj bele;
  • a problémádra a megoldást úgy találjuk meg, hogy abból a lehető legtöbb hasznot kovácsoljuk, és ne csak a mának szóljon.

Nézz szét a honlapon, s láthatod, milyen pénzügyi elakadásokban tudok segíteni, milyen kész programjaim vannak a mindennapjainkat megnehezítő pénzügyi problémák megoldására. Gyakorlatiasan okos megoldásokkal találkozol majd.
Ha rólam szeretnél információkat, kattints ide!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!

Kövesd Facebook oldalunkat is itt!