A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Banki szolgáltatások

Banki szolgáltatások területén hitelek és bankszámla termékek vonatkozásában tudunk Önnek korrekt megoldást nyújtani.

Szinte az összes, Magyarországon meghatározó piaci pozíciót magáénak tudó bank hitel illetve bankszámla termékeit össze tudjuk Önnek hasonlítani, s kimutatjuk mindazon elemeket, amelyek az Ön választása szempontjából leginkább számításba jöhetnek.

Egy hitel többnyire nem attól lesz „olcsó”, hogy alacsonyak a megfizetendő hitelkamatok. Ez egyébként is jellemző napjaink hitelkörnyezetére. Nagyon sok összetevőt kell vizsgálnunk annak érdekében, hogy az Önnek legmegfelelőbb hitelt találjuk meg. Ez esetben nem csak az induló költségeket vesszük górcső alá, hanem kitérünk a hitel alatt felmerülő más költségnemekre, lehetséges ügyfél előnyökre, kedvezményekre is. Az sem mindegy, milyen költségekkel járhat a futamidő során egy-egy résztörlesztés, vagy akár a hitel végtörlesztése.
Egy hitel költségeit bankszámla oldalról is vizsgálni kell, mert nem mindegy, hogy a futamidő alatt külön hitelszámlát használunk, vagy találunk egy olyan, az Ön igényeihez, költési és utalási szokásaihoz illő bankszámlát, amellyel a költségek szintén igény alapon csökkenthetők.

De nézzük miért minket válasszon ha hitelt kíván felvenni?

Mert a hitelügyletét is komplexen, az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazítva építjük fel.

Azt gondolná, hogy így már minden rendben van, csak jó adós módjára vissza kell fizetnie a hitelt… Pontosan, időre! Költség és bankolási oldalról minden optimális.

  • De mi történik akkor, ha… Rövidebb, hosszabb időre elveszíti keresőképességét.
  • Megszűnik a munkahelye, álláskeresővé válik, váltani kényszerül?
  • Ha a jelzáloggal terhelt ingatlan megrongálódik, részben vagy teljesen megsemmisül?
  • A futamidő alatt olyan baleset éri a hitel visszafizetéséért felelősséggel tartozókat, ami miatt keresőképtelenné válik egyik, másik vagy mindkét fél? Esetleg ez az állapot visszafordíthatatlan lesz…
  • Mi védi meg a visszafizetésért felelősséggel tartozókat a betegségektől, tragédiáktól?

Igen, ezek az előre nem látható kockázatok!!! Ezt a problémát tilos a padló alá söpörni, ha felelősen gondolkozik!
Így tehát a komplexitáshoz hozzá tartozik, hogy egy folyamaton belül választjuk ki Önnek azt a biztosítási védelmet, amellyel hitelének visszafizetése az előre nem látható események bekövetkezése esetén is biztonságosan megvalósítható.
Nos, a fenti sorokat elolvasva még mindig tovább léphet, hiszen találkozhat máshol is olyan oldalakkal, akik ehhez hasonlóan dolgoznak.

De még ennél is többet nyújtunk, mert...

  1. Rendelkezünk egy nagyon korszerű, ügyfélbarát, naprakész, a hatályos jogszabályi elvárásoknak megfelelő informatikai háttérrel.
  2. A már említett, nyilvánvaló kedvezményeken felül velünk olyan kedvezményekben részesülhet, amelyeket átlagemberként bankba betérve nem kaphat meg, csak abban az esetben, ha az ügylet rajtunk keresztül kerül leadásra az Ön által kiválasztott bankfiókban. Ezeket a kedvezményeket már az előszűrést, igényfelmérést követően elkészített ajánlatokon is elkülönítetten láthatja.
  3. A hitel mindenkinek nagy terhet, próbatételt jelent. Viszont ha így, komplexen, az Ön igényeihez, lehetőségeihez igazodva tudja felvenni, egyrészről biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbbet segítettünk kiválasztani, amivel – bátran mondhatom – kimutathatóan milliós nagyságrendben takarít meg, s a visszafizetéshez elengedhetetlen biztosítási védelemmel is rendelkezik.

Most már bátran ajánlom Önnek, hogy információkért nézzen körül a Tudástárban, s a nálunk elérhető Hitelek között!
Ha kérdése van, illetve személyes konzultációt szeretne, itt felveheti velünk a kapcsolatot. 

Konzultációt kérek »

Amennyiben kalkulálni szeretne, kattintson a "Kalkuláció" gombra.

Kalkuláció »

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talált az oldalamon!