A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Tőkevédett befektetések

A Timberland Finance International GmbH-t 1992-ben Dirk Köster és Thomas Krämer alapította meg. 

A vállalat történetének fontos mérföldkövét jelentette, amikor 1998-ban a bankrendszerre vonatkozó törvény (KWG) szerinti, Bafin (Német bankfelügyelet) által engedélyezett pénzügyi szolgáltatóvá vált. Ettől kezdve a Timberland Capital Management GmbH klasszikus vagyonkezelőként működik, tevékenysége középpontjában az igényes befektetők egyéni vagyonszámlájának kezelése áll. 

2002-ben létrehozták első befektetési alapjukat. E tapasztalatok a birtokában aztán a Timberland Capital Management GmbH 2009-ben zártvégű termékek összeállításába kezdett, amelyek lényegében kizárólag stabil, bevált befektetési alapokból állnak. A befektetési alapok elfogadhatóságát a TÜV tanúsította.

2019-ben a Timberland Finance International GmbH & CO. KG. leányvállalata az MNB engedélyével megkezdte működését Budapesten.

A vállalat 27 éves tapasztalattal, több mint 15.000 elégedett ügyféllel, több mint 420.000 végrehajtott tranzakcióval és 4.000.000.000,- Euro kibocsátott volumennel valamint számtalan szakmai elismeréssel rendelkezik.

Ma már egy átgondolt és hatékony termékskálát kínál ügyfeleinek, amely többek között zártvégű befektetéseket, kötvényeket, értékpapírokat, részjegyeket és közvetlen befektetéseket is tartalmaz.

A biztonság és a profitabilitás észszerű egyensúlya áll minden gondolat, döntés és intézkedés középpontjában. Vállalkozási filozófiájának lényeges elemét képezi a folyamatosság. Ezek az alapelvek érvényesek a cég termékeire illetve személyes vezetésére is, így napjainkban – csakúgy, mint eddigi működése során – a Timberland Finance International GmbH egy szimpatikus nagyságrendű, hatékony struktúrájú, tulajdonosok által vezetett cég.

A vagyontanácsadás bizalmi ügy, s ez ma ez sokkal inkább igaz, mint valaha.

A személyes ügyvitelben a legfontosabb előfeltételek mindenekelőtt az egyértelműség, a becsületesség és az átláthatóság az ügyfeleivel szemben és a cég belső viszonyaiban egyaránt. Értékrendjében az egymás iránti bizalom kiemelkedő helyet foglal el. Ez végeredményben egy olyan, befektetési javaslatokat nyújtó minőségi tanácsadásban ölt testet, amely minden érintettben jó érzéseket kelt.

Kijelentéseiben, tetteiben, a legjobb értelemben vett konzervatív és állandóságra törekvő beállítottsága miatt valódi tartalom jellemzi a cég működését. A korszerű tőkebefektetési termékek összeállítása és megvalósítása során ez jelenti a valódi társadalmi szerepvállalást.

Tervezési tevékenységük ereje a holisztikus szemléletben rejlik. Egy befektetés lényegét csak az értheti igazán, aki azt az Ügyfél egyéni igényeivel és lehetőségeivel összhangban, annak teljességében vizsgálja. Végeredményben a legjobb mindenki számára valami mást jelent, de a végén minden a sikerről szól. Eközben minden tekintetben olyan értékeket képviselnek, amelyek bizonyítottan működnek. Pontosan ennek érdekében vetik be minden nap a tudásukat, értékeiket és szenvedélyüket. 

Ha Ön is szeretne jól informált lenni pénzügyi lehetőségeit illetően, keressen minket bizalommal!

Konzultációt kérek

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talál az oldalamon!