A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Timberland Finance


Önnek mennyire meghatározó, hogy kire bízza a pénzét, amikor befektetésre szánja el magát? 

Munkám során – annak ügyvezető kültagjaként - a Timberland Finance GmbH-t képviselem.
Néhány mondatban bemutatom Önnek a vállalatot. Mi a működési profilja, kik a vezetői, kulcsemberei, milyen a szakmai megítélésük, milyen szakmai elismeréseket értek el, milyen a befektetési politikájuk…? 

A Timberland német székhelyű hagyományos vagyonkezelő társaság, tisztán befektetési termékeket kínál ügyfeleinek. Négy helyszínen 32 munkatárssal dolgoznak, több mint 250 tanácsadóval állnak szerződésben Európa szerte. Németországon kívül még 28 országban képviselteti magát. 
A 27 éves fejlődésük során több mint 15.000 ügyfél 420.000 tranzakcióját hajtották végre sikeresen, 3,4 milliárd Euro kibocsátási volumennel.
Átgondolt és hatékony termékskálát kínál ügyfeleinek, amely többek között zártvégű befektetéseket, kötvényeket, értékpapírokat, részjegyeket és közvetlen befektetéseket is tartalmaz. Az ügyfél jövőjét biztosító, személyre szabott, valódi megoldásokat kínál. 
Ügyfelei számára a legjobb eredmények érdekében sikerorientált, kiegyensúlyozott vagy kiegyenlített termékekkel áll rendelkezésre. Ezek olyan stabil  eszközbefektetések, melyek a biztonságos növekedést szavatolják. 

Értéket képviselnek

Szakmai tevékenységének alapját olyan értékek képviselik, mint az állandóság, a  biztonság, a megbízhatóság és a teljesítmény. Így kínálhatja ügyfeleinek pontosan azt,    ami a legjobban illik hozzájuk.
Tevékenységét egy letisztult, a magyarországinál szigorúbb, német és európai jogi  környezetben végzi. Magyarországon 2019-től az MNB engedélyével, teljes termék  szortimenttel, magyar kollégákkal kiegészülve áll ügyfelei rendelkezésére.
A befektetés bizalmi ügy. A „legjobb” mindenki számára valami mást jelent. A Timberland  minden tekintetben olyan értékeket vall, amelyek bizonyítottan működnek. Szakemberei  naponta ennek érdekében vetik be tudásukat, szakmai értékeiket és szenvedélyüket. 

Mitől biztonságosak a Timberland befektetési termékei?

  •  Válogatott és diverzifikált (gondosan összeállított) csúcsportfólió került összeállításra. Évtizedek óta a világ legjobb befektetési alapjainak, a fizikai nemesfémeknek, illetve a német jelzáloglevelek megfelelő kombinációja jelenti számára a sikeres befektetés alapjait;
  •  A biztonság és a hozam összeegyeztethető a termékeikben. Az Optimix portfólióval olyan, úgynevezett különvagyonba fektetnek be, amelyek egy banki csőd esetén is védik a befektető pénzét;
  •  Termékei megfelelő védelemmel rendelkeznek a deviza – és inflációs kockázatokkal szemben, ami napjainkban a jó befektetés egyik alapfeltétele. Ezt a bizonyítottan bevált befektetési filozófiát és stratégiát közvetítik ügyfeleinek Magyarországon is.

A világ legnagyobb matematikai felfedezése a kamatos kamat. Aki érti, megkapja, aki nem, fizeti.

Albert Einstein

Szakmai elismerések

Termékei már több szakmai elismerést kaptak. Egyik ilyen A Dextro Group független minősítő ügynökség kiváló eredménynek számító A+ befektetési minősítése és RK3-as kockázati besorolása, amelyet a betéti részesedéseik kaptak, miután stabilitási és hitelességi vizsgálatnak vetették alá. 
Magyarországi tevékenysége során akár versenyelőnyként is értékelhető, hogy

  •  egyrészt az üzleti tevékenysége független a magyar banki- és befektetési piacon zajló eseményektől, mert a legszigorúbb uniós jog hatálya alatt végzi a tevékenységét;
  •  másrészt stabil értékeket és hozamokat képvisel az eurós befektetések terén. A Timberland Magyarországon ezeket a nemzetközileg elismert befektetési termékeket kínálja a magyar befektetőknek felkészült tanácsadói segítségével.

További információkért keressen meg bármelyik elérhetőségemen!  Érdekel

Még olvasnék tovább a Timberlandról.

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talál az oldalamon!