A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Biztosítási védelem

Amit nem söpörhetünk a szőnyeg alá: pénzügyeink biztonsága

Ezen a honlapon olvashatott már megtakarításokról, befektetésekről, hitelekről, ezek kombinációjáról, a megfelelő folyószámla megválasztásról… Ezek mind egy vagy több, kisebb vagy nagyobb életcél, terv pénzügyi megalapozottságát szolgálják, amit rövidebb vagy hosszabb időtávon tudunk megvalósítani.
A célokat, terveket alapos megfontolást követően jó esetben megalapozott döntések követik, majd pedig ráállunk a megvalósítás ösvényére, s ott haladunk tovább határozott és céltudatos lépésekkel. Látjuk a célt, lelki szemeink előtt már ott van az új ház, autó, új szakmák, egy nagyívű vállalkozás beindítása, gyerekeink felnőtté válása, nagy utazások, és még sorolhatnám mi mindent nem építünk be életünkbe, hogy az a nekünk tetsző értelmet kapja.
Ezek olyan célok, olyan tervek, amelyeket lépésről lépésre megterveztünk, s nagy gonddal rendeltük hozzá a szükséges pénzeszközöket illetve azok forrásait. Tehettük, tehetjük hiszen van állásunk, szép családunk, van határozott jövőképünk, folyamatosan tartalékot képezünk, tudjuk fizetni a hiteleket…
Mindent, szinte mindent elterveztünk. Nem jöhet közbe semmi, hiszen jól haladunk a karrier építésben, egészségesen élünk, nagyon nagy autóvezetési rutinnal rendelkezünk, taníttatjuk a gyerekeinket, szeretjük egymást, s nagyon jó a kapcsolatrendszerünk. Csodálatos életet élünk.

Mígnem…

  • történik egy olyan autóbaleset, ahol nem mi vagyunk a hibásak. A kimenetele bármi lehet, akár egy tartós rokkantság;
  • megbetegszünk, s a kezelés elhúzódik, sokba kerül, folyamatos ápolás lesz a vége;
  • elveszítjük a számunkra legfontosabb valakit, pedig semmi nem utalt rá;
  • jön egy természeti katasztrófa, s elsodor mindent, ami az útjába kerül, közte az otthonunkat is megrongálja.
  • elveszítjük az állásunkat...

Most lehet, hogy azt gondolja, ez Önnel és szeretteivel nem történhet meg, mert nagyon odafigyel mindenre. Legyen! De kérem, nézzen körül szűkebb ismerősi körében! Talál olyant, aki sebezhetetlennek hitte magát és családját, de mégis megtörtént az elképzelhetetlen.
Igen ezek a nem tervezhető élethelyzetek, amelyek akár egy pillanat alatt semmissé tehetik mindazt, amit addig elterveztünk, vagy átírják azt, amiben már benne vagyunk. Ha kiesik a családfő jövedelme, ha a pénz a gyógykezelésre és rehabilitációra megy, s nem tudja a hitelét fizetni, ha ezek a költségek elveszik azt a pénzt, amit a lakás bővítésére, a gyerekek életkezdésére tesz félre…

Ezekre az előre nem látható élethelyzetekre nyújt felkészülési lehetőséget a pénzügyi célok megvalósítását gátló kockázatok biztosítási védelme. A megfelelő és körültekintő kockázat felmérést és elemzést követően igenis van arra lehetőség, hogy céljaink, terveink megvalósulását az előre nem látható kockázatokkal szemben is hatékonyan biztosítsuk. Amikor a célok, tervek pénzügyi megvalósításáról, hitelről, megtakarításról, befektetésről beszélünk, nem lehet kikerülni ezt a témakört, mert ez legalább akkora veszélyt jelent a megvalósításra, mint az egyén és család egész életére. Ha felelősen gondolkodik tervei megvalósítását illetően, soha ne hagyja figyelmen kívül a biztosítási kockázatok körültekintő feltárását, s azok lefedését!

Online kötési lehetőség és részletes tájékoztatás itt

A kockázatok feltárásában illetve a lefedésére vonatkozó ajánlatok elkészítésében is számíthat
segítő együttműködésemre.

Konzultációt kérek

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talált az oldalamon!