A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Biztos haszon és pénzügyi szabadság

Milyen pénzügyi előnyökhöz juttatom Önt?

Sike Attila vagyok, közgazdasági diplomával rendelkezem, s több mint tíz éve foglalkozom pénzügyekkel. Ezt megelőzően dolgoztam az intézményi szektorban gazdasági vezetőként, illetve több cégnél voltam középvezető is. A jelenlegi munkámat segítő hivatásként fogom fel, hiszen gyakorlati tapasztalataimnak köszönhetően olyan pénzügyi tudást és megoldásokat közvetítek ügyfeleim felé, amelyekkel százezres nagyságrendű kedvezményekhez, illetve milliós nagyságrendű pénzügyi előnyökhöz juttathatom őket.

Olyan, a mindennapokban alkalmazható életszerű megoldásokat szállítok, amelyekkel stabilabbá, jobbá tehetem életüket, akár hosszútávon is.

Ám mindenkinek másra van szüksége, egyéni élethelyzetünk határozza meg döntéseinket, igényeinket. Olyan pénzügyi ajánlatokat dolgozok ki, amivel gyökeresen megváltozhat az életük. Gyakorlati útmutatásokat adok például arra vonatkozóan,

  • hogyan lehet a hiteleket a kamatok megfizetése nélkül, vagy kevesebb pénz visszafizetésével előbb lezárni.
  • hogy lehet az állami támogatásokat okosan igénybe venni
  • hogyan tudja anyagilag bebiztosítani a családját egy esetleges tragédia esetén
  • hogyan tud nyugdíjas éveire elegendő tartalékot képezni
  • stb...(egyéni igényektől függően)

Olyan pénzügyi programok vannak a kezemben, amellyel minden olyan ügyfelem életét fejlődési pályára tudom állítani, aki a program feltételeinek megfelel. Milliós haszonra szert tenni … odafigyelést, megértést igényel. Ezért az ügyfélköröm leginkább azokból az emberekből, családokból kerül ki, akik meg tudják és meg akarják érteni, hogy egy-egy pénzügyi program hogyan is működik. A megvalósítás pedig… nem megy magától. Akié lesz, annak végig kell csinálni, hittel, kitartással. Viszont ha végig ment ezen az úton, meglesz a haszna…

Pénz a minőségibb élethez.

Ha már el tudja képzelni a változást, ha már alakulnak a tervei, vannak céljai akkor tegye fel magának a következő kérdéseket:

  • Mit tudna érte megtenni?
  • Lenne-e elegendő hite, elegendő kitartása a megvalósításhoz?

El tudja képzelni, milyen érzés a pénzügyi szabadság? Milyen érzés, ha nem a bankhoz kerül, hanem Önnél, a családnál marad az a rengeteg pénz? Tudja-e már, hogy azt a pénzt mire használná fel a jövőben?

Amennyiben Ön eltökélt, hisz a változásban, tudja, hogy a pénz csak pénzzel lehet gyarapítani, akarja a több százezres előnyöket, a milliós alapot a pénzügyi gyarapodáshoz, ragaszkodik ahhoz, hogy mielőbb visszakapja a pénzügyi szabadságát, akkor meg tudom Önnek mutatni, hogyan teheti ezt meg.
Az ajánlatom minőségi, milliókat jelent és piacvezető… Jelentkezzen egy előszűrő beszélgetésre!

Díjmentes konzultációt kérek!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatja azt, amit hasznosnak talál az oldalamon!

Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz is itt!