A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Bemutatkozom

Üdvözöllek, Sike Attila vagyok, ennek az oldalnak, és a Gondolatmorzsák pénzügyekről Facebook oldalnak a megálmodója és üzemeltetője.

Ez az oldal azért született meg, hogy olyan okos megoldásokat és programokat ismerhess meg rajram keresztül, amelyekkel milliókkal több pénzt és sokkal több értékes időt nyerhetsz, mintha más pénzintézeteken keresztül igényelnéd azt.

Miért? Mert ha egy pénzintézethez betérsz, nem vagy csak korlátozott mértékben képesek egy-egy pénzügyi problémád megoldásában teljes körű segítséget nyújtani.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy partneri kapcsolataim lévén az összes meghatározó pénzintézettel kapcsolatban vagyok. A Te pénzügyi problémádat nem csak hitel, befektetési vagy biztosítási oldalról tudom megközelíteni, hanem rálátásom és összehasonlítási lehetőségem van mindhárom szolgáltatási szektorban az aktuális ajánlatokat összehasonlítani.
Rád nézve ennek a legszembetűnőbb előnye az, hogy mindhárom pénzügyi szektorból képes vagyok a Neked legmegfelelőbb ajánlatokat összegyűjteni.
Ez további olyan előnyökhöz juttat, minthogy:

  • nem kell irodáról irodára járkálva az értékes idődet szétforgácsolni, hanem egy helyen találsz meg minden szükséges információt, ráadásul naprakészen és díjmentesen;
  • olyan kedvezményekhez juttatlak, amelyeket utcáról betérve egy bankfiókban nem kaphatsz meg, így több pénz marad a pénztárcádban;
  • nem csak a pénzügyi problémád megoldásához szükséges legjobb szolgáltatást tudjuk közösen megtalálni, hanem ennek érdekében akár több szolgáltatást is úgy tudunk összekapcsolni, amivel még több pénzt takaríthatsz meg.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Talán a legrövidebben úgy fogalmazhatom meg, hogy

  • több pénzt – akár sok millió Forintot is – otthon tudsz tartani, nem fizetsz ki a bankok felé;
  • drága hitelek helyett minimális kamatokat fizetsz vissza egy hitelre, és 30 évhelyett akár 10-15 év alatt visszafizeted;
  • a pénzed garantáltan nem az inflációt követi, hanem annak elébe megy;
  • úgy tudod bebiztosítani az életedet, a vagyonodat és a jövődet, hogy pénzügyileg ne rokkanj bele;
  • a problémádra a megoldást úgy találjuk meg, hogy abból a lehető legtöbb hasznot kovácsoljuk, és ne csak a mának szóljon.

Nézz szét a honlapon, s láthatod, milyen pénzügyi elakadásokban tudok segíteni, milyen kész programjaim vannak a mindennapjainkat megnehezítő pénzügyi problémák megoldására. Gyakorlatiasan okos megoldásokkal találkozol majd.
Ha rólam szeretnél információkat, kattints ide!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!

Kövesd Facebook oldalunkat is itt!