A pénz akkor mutatja meg igazi arcát, ha dolgoztatjuk.

menu

Babaváró Hitel ... Menyország és Pokol

Mi jut eszedbe, ha a Babaváró hitelre gondolsz?

A kormány 2024-től kezdődően elvégezte a Babaváró hitel "ráncfelvarrását".  Valljuk be, jó döntés volt életben hagyni, mert a CSOK kivezetésével, és a CSOK Plusz bevezetésével hagyott még lehetőséget a fiatalabb, gyermeket vállaló családoknak. Tehát 2024-től már egy gyermek születésével ingyen kapsz 11 millió Ft-ot. Ha a 2. gyermek is 12 hete pocaklakó, elengedik az aktuális tartozásotok 30 %-át, a 3. babánál pedig az összes tartozásotokat.

  • Szabadfelhasználású… Talán ez az egyik legnagyobb erőssége. Bármire felhasználhatjátok, s valljuk be őszintén, egy gyermeke(ke)t vállaló családban bármire elfogy 11 millió Forint is.
  • Öt évig nem kell a hitelre kamatot törleszteni (csak a tőkét és a kezességvállalási díjat)… Hatalmas lehetőség rejlik benne! Szinte senki nem gondolja, hogy az öt év kamatmentesség és a később igénybe vehető kedvezmények mekkora pénbeli potenciált jelentenek. Eddig csupa Mennyország!…

Mitől válhat Pokollá a Babaváró hitel?

Attól, hogy az állam az ajándékért cserébe további elvárásokat támaszt a házaspárokkal szemben. Mi történik, ha a hitelfelvételt követően azok a bizonyos feltételek nem teljesülnek? Jönnek a szankciók!

Csak néhány esemény, ami pokollá teheti egy Babaváró hitelt felvett házaspár életét: az első 5 évben:

  1. bármilyen oknál fogva 5 éven belül nem születik meg az első gyermek (vagy nem tölti be a 12. heti terhességet);
  2. elválnak;
  3. mindketten külföldre költöznek…

Ha ezek bármelyike megtörténik, akkor az addig ki nem fizetett kamatokat egy összegben kell a párnak kifizetni, s ha ez még nem elég, az addig kamatmentes hitel piaci hitellé alakul át. Ráadásul ennek a hitelnek az eddigi 5 éves helyett 3 éves lett a kamatperiódusa. Ha már beütött a krach, a havi törlesztőrészletek jelentősen emelkednek, három évente változnak, s az is megtörténhet, hogy a lejáratig 11 millió Ft felvett hitel dupláját kell a hitelt nyújtó bank felé visszafizetni. (Az aktuális értékekről és a részletekről kérdezz bátran! Vedd fel velem a kapcsolatot!)

Megértem, ha nem mersz kockáztatni, ha nem vagy biztos abban, hogy végig tudod csinálni, gondolkodás nélkül hátat fordítasz az ügynek.

Megértelek, de ez nem biztos, hogy jó döntés!

Mert van megoldás! A Babavárót okosan is lehet igényelni.
Ha a Babaváró hitelt az általunk kidolgozott Sorsfordító Program szerint viszed végig, akkor jó eséllyel a kockázatok nagy részét kezelni tudod.
Nem kell attól tartanod, hogy

  • öt év után több millió Forint hitelkamatot egy összegben saját pénzedből kell visszafizetned;
  • a havi törlesztőrészletek emelkedése miatt a felvett hitelt dupláját fizesd vissza;
  • 20 éven át attól rettegj, hogy mikor dől be a hiteled…

A Sorsfordító Programmal távol tartod a családodtól a Babaváró hitel kellemetlen következményeit! Érdekel hogyan? Ismerd meg a Programunkat, és nem fogod kihagyni ezt a lehetőséget.

Érdekel a Program!

Megköszönöm ha másokhoz is eljuttatod azt, amit hasznosnak találsz az oldalamon!

Kövessd Facebook oldalunkat is itt!